null
nullnull

Kontakt

011 8727 704

065 8727 704

065 8727 704

065 8727 704

vujovictravel@gmail.com

Milosa Obrenovica 110, Obrenovac

Romantična Francuska

Francuska - više destinacija

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Francuska
više destinacija

Ukupno nocenja

7

Ukupno dana

8
Cenovnik
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Romantič Romantična Francuska Francuska 
PARIZ, NORMANDIJA NORMANDIJA NORMANDIJA I DOLINA LOARE 8 dana (7 noćenja) – avionom avionom 
 POLAZAK: 11. maj 2024. POVRATAK: 18. maj 2024. 
Cena putovanja putovanja sa uračunatimaerodromskim taksama  i  neophodnim troškovima: 1150 € 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO (svi neophodni neophodni neophodni troškovi po osobi): avio i aerodromske takse u Beogradu i Parizu (oko 93 € na dan objavljivanja programa i koje su podložne promenama), avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, smeštaj u hotelima kategorije tri zvezdice u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi noćenja sa doručkom (samousluživanje - izbor više jela), transferi i razgledanja prema programu putovanja, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: međunarodno putno zdravstveno osiguranje, gradske boravišne, komunalne servisne i poreske takse (oko 3 € po osobi i po nocenju), prevoz metroom, ulaznice za kulturno istorijske objekte, ulaznice za dvorac Amboise, dvorac Clos Luce i dvorac Šambor, fakultativni izleti

FAKULTATIVNI IZLET FAKULTATIVNI IZLET 
- Izlet za „Versaj”. Cena 79 €. (U cenu je uključeno: prevoz autobusom, rezervacija i ulaznica za Versaj, kao i angažovanje lokalnog vodiča). Obilazak vrtova nije uključen u cenu. 
- Poseta Luvru. Cena 69 evra. (U cenu je uključeno: rezervacija i ulaznica za Luvr, slušalice kao i angažovanje lokalnog vodiča) - Izlet za Mon Sen Mišel. Cena 75 evra. (U cenu je uključeno: prevoz autobusom, ulaznica, kao i angažovanje vodiča) Za realizaciju ovih izleta potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika (u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izleti bi mogli da budu izvedeni uz korigovanje cene).