RAFAILOVIĆI - LETO 2019

VILA NIKOLIĆ – RAFAILOVIĆI LETO 2019

Vila Nikolić se može pohvaliti sjajnom pozicijom, nalazi se pored šetališta i plaže u Rafailovićima.

Rafailovici apartmani 2019.

APARTMANI LIPA – RAFAILOVIĆI LETO 2019

Apartmani Lipa su udaljeni oko 50m od plaže u Rafailovićima, i raspolažu kapacitetima za 4 i više osoba. Svaki apartman poseduje terasu (odredjeni apartmani sa pogledom na more)

VILA LJILJA – RAFAILOVIĆI LETO 2019

Vila Ljilja se nalazi na 80m od plaže u Rafailovićima. Vila Ljilja se može pohvaliti veoma ljubaznim gazdama, koji čiste svakodnevno smeštajne jedinice, i nude uvek čiste peškire. Preporuka agencije za leto 2019.

VILA JOVANOVIĆ – RAFAILOVIĆI LETO 2019

Vila Jovanović se nalazi na 60 metara od plaže, u Rafailovićima. Vila Jovanović poseduje 1/2 sobe i studija, sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta. 

VILA TIVOLI- RAFAILOVICI
LETO 2019

Vila“Tivoli” je jedna od prvih vila u Rafailovićima, kompletno i detaljno renovirana 2016. god. a da je pritom sačuvala svoju autentičnost.  Nalazi se na samo 50m od plaže u Rafailovićima ali smeštena u mirnom okruženju kako bi gosti mogli potpuno da uživaju u svom odmoru.

APARTMANI LIPA LUX - RAFAILOVICI 2019

Luksuzno opremljeni apartmani koji se nalaze na samo 20 metara od plaže u Rafailovićima, u novoj zgradi sa liftom. Svi apartmani poseduju terasu sa direktnim ili bočnim pogledom na more.Apartmani Lipa LUX raspolažu apartmanima sa jednom ili dve spavaće sobe, kapaciteta 4 i više osoba

APARTMANI HORIZONT – RAFAILOVIĆI LETO 2019

.RESTORAN ŠUMADIJA – RAFAILOVIĆI LETO 2019

Ukoliko ste gost u jednoj od naših vila iz ponude VILA LJILJA , VILA JADRAN , VILA JOVANOVIĆ , VILA PLAVI BISER , VILA NIKOLIĆ , APARTMANI LIPA , APARTMANI HORIZONT ili VILA VESNA , možete doplatiti ishranu u restoranu hotela Šumadija po povlašćenim cenama

RESTORAN OBALA – RAFAILOVIĆI LETO 2019

RESTORAN MIRON – RAFAILOVIĆI LETO 2019

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim aranžmanima možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.