PLATAMON - LETO 2019.

1. VILA DIMITRIS, PLATAMON - LETO 2019.

Opis: Vila poznata po dobro opremljenom supermarketu koji se nalazi u prizemlju vile sa ulične strane. Kuća je na tri sprata, skromnija, ali je vrlo lepo i sa ukusom uređena, okružena bujnim zelenilom, cvećem i lepim dvorištem.

2. VILA DORA, PLATAMON - LETO 2019.

  • Jedna od najlepših kuća u Platamonu, sa izuzetno čistim apartmanima.Sa svojim prostranim i komfornim stanovima, predstavlja odličan izbor za višeclane porodice.
  • Lokacija: 100m do mora (ulica Egnatias, pored Pet shopa).

3. VILA EFROSINA, PLATAMON - LETO 2019.

Vila Efrosina se nalazi u strogom centru letovališta, na obali i šetalištu, odmah pored gradske plaže. Od velike plaže, vila Efrosina je udaljena oko 380 metara, a od marine i crkve oko 150 metara. 

4. VILA ELENI, PLATAMON - LETO 2019.

Vila Eleni se nalazi u mirnom delu Platamona na oko 50m do plaže. Vilu Eleni preporučujemo zaljubljenicima u Platamon i ljudima koji žele miran odmor. U blizini vile se nalazi pešačka zona sa prodavnica suvenira, supermarketi, restorani, kafići… 

5. VILA FANI ROOMS, PLATAMON - LETO 2019.

Lokacija: vila se nalazi na početku glavne ulice Platamona na oko 80m od prve plaže.
Vila se nalazi i u glavnoj ulici, udaljena samo minut hoda od šljunkovite gradske  plaže i 80m od marketa „Larisa“. 

6. VILA ILIOS, PLATAMON - LETO 2019.

Vila Ilios nalazi se na 200 metara od plaže i 100 metara od centra letovališta. Platamon je lep gradić, pun zelenila, a i letovalište koje može da se pohvaliti velikim brojem prodavnica, taverni, diskoteka, kafeterija… 

7. VILA MAGDA, PLATAMON - LETO 2019.

8. VILA MANOS, PLATAMON - LETO 2019.

9. VILA MIHALIS, PLATAMON - LETO 2019.

  • Odličan objekat, idealan izbor u odnosu kvaliteta i cene.
  • Lokacija: 300m od centra i mora (ulica Kolokotroni ili drugi naziv 25.marta br 25).

10. VILA REX, PLATAMON - LETO 2019.

  • Lokacija: 20m od plaže (u centru grada, pešačka zona)
  • Kapacitet: 2 duplex apartmana (jedan sa 4 kreveta svaka soba po 2, jedan sa 5 kreveta 2 + 3) i dva studia sa po 2 kreveta. 

11. VILA VAGIOS, PLATAMON - LETO 2019.

  • Lokacija: Vila ima izuzetnu lokaciju, nalazi se na samom šetalištu, preko puta plaže u mirnom delu Platamona. Vilu Vagios preporučujemo zaljubljenicima u Platamon i ljudima koji žele miran odmor u ovom prelepom mestu. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim aranžmanima možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.