PARGA - LETO 2019.

1. VILA ELPIDA, PARGA - LETO 2019.

Iako je smeštena u mirnom delu Parge, Vila Elpida je idealan izbor za letovanje sa prijateljima ili porodicom. U blizini vile nalazi se poznata pekara “Green bakery” i osnovna škola. Možda i najveća atrakcija jeste blizina glavne crkve Sv. Elene koja dodatno ulepšava čitav kraj. 

2. VILA NAKOS, PARGA - LETO 2019.

Ako je Parga vaš izbor za ovu letnju sezonu, možemo vam predstaviti vilu Nakos. Ova vila se nalazi u mirnoj ulici, na oko 400 metara od plaže. Od gradskog centra je udaljena oko 1.5km.

3. VILA NATALI, PARGA - LETO 2019.

Vila Natali se nalazi na uzvišenju iznad centra Parge, između glavne ulice u Pargi i puta ka Valtos plaži. Od plaže Valtos je udaljena oko 200m a od centra Parge (crkva) oko 300m.

4. VILA NIKOS DIMAS, PARGA - LETO 2019.

Gostima nudi bežični internet, prostrano i lepo uređeno dvorište i privatni parking.

Sve smeštajne jedinice imaju klima uređaj, televizor, kuhinju, kupatilo i terasu.

5. VILA PAPAS, PARGA - LETO 2019.

U pitanju je jednospratna kuća, sa prizemljem koja je smeštena u širem centru letovališta. Raspolaže dvokrevetnim na prvom spratu i trokrevetnim studijima koji će biti renovirani za sezonu 2019, a pojedine smeštajne jedinice nude mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja. 

6. VILA STELLA, PARGA - LETO 2019.

Vila Stella je zapravo jednospratnica, smeštena u mirnom delu Parge, ali u neposrednoj blizini svih dešavanja. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. 

7. VILA ISIDOR - PARGA, LETO 2019.

Lokacija: Vila Isidor je odlicno locirana u Pargi. Udaljena je 100m od male gradske plaže (Piso Krioneri) i oko 300m od velike gradske plaže (Krioneri). U njenoj neposrednoj blizini se nalazi jedan od supermarketa, kao i glavno šetalište, sa velikim brojem kafića i restorana.

8. VILA ILIAN - PARGA, LETO 2019.

Vila ILIAN STUDIOS se nalazi u srcu Parge, na nepunih 150m od centra grada (crkve), dok do gradske luke ima oko 350m. Za poznavaoce Parge, vila ILIAN STUDIOS su na manje od 50m od najpoznatije pekare Green Bakery, kao i od mnogobrojnih prodavnica suvenira, supermarketa, mesara, poslastičarnica, restorana, kafića..  

9. VILA NANOS - PARGA, LETO 2019.

10. VILA TOUSIS - PARGA, LETO 2019.

11. VILA ANNA - PARGA, LETO 2019.

12. VILA POSEIDON - PARGA, LETO 2019.

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim aranžmanima možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.