PARALIJA - LETO 2019

Apartmani Metoxia su hotelskog tipa, novijeg datuma i nalaze se na 80 m od plaže, u mirnom delu Paralie. Apart. hotel raspolaže trokrevetnim i petokrevetnim studijima / apartmanima sa velikim balkonima. 

2. VILA ARMENISTIS, PARALIJA - LETO 2019.

Vila Armenistis je idealno locirana, nalazi se u centru mesta, u glavnoj ulici, na samoj plaži. Vila je trospratna, poseduje 1/2 i 1/3 studije. Smeštajne jedinice se nalaze na III spratu, sa napomenom da je gostima na raspolaganju lift.

Lokacija: Nalazi se na oko 100 m od plaže, u mirnom delu Paralie.
Kapacitet: raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima, četvorokrevetnim studijima.

Vila Valentina se nalazi u centru Paralije, na svega oko 50m od plaže i na oko 100m udaljenosti od crkve. Iako je kuća višespratna, do soba se dolazi lako, jer poseduje lift. 

Vila Jota se nalazi u drugoj ulici od mora levo od crkve, na svega 20m od plaže i  70m od crkv. Vila Jota poseduje: TWC, kuhinja sa rešoom sa dve ringle, frižiderom i osnovnim posudjem; balkon sa pogledom na susednu kuću

Orfeas vila nalazi se preko puta plaže na samoj promenadi u Paraliji. Vilu preporučujemo svima koji žele dinamičan odmor. Svi veliki apartmani, kao i par soba imaju direktan pogled na more. U prizemlju je prodavnica, a u neposrednoj blizini su supermarket, pekara, kafei i restorani.

Vila Asterias je na minut hoda od plaže, lepo uređeno dvorište sa palmama, čisti i lepi apartmani sa lepim terasama, ljubazni domaćini . Ovo su samo neki od razloga zašto je ovo omiljena vila za letovanje naših gostiju već više od 10 godina.

Apartmani San Giorgio su na 250m od peščane plaže. Od samog centra Paralije apartmani su udaljeni 150 m. Apartmani San Giorgio se nalaze preko puta supermarketa Lidl, na udaljenosti od samo 10 m.

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim aranžmanima možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.