PAMPOROVO ZIMA 2019

HOTEL EXTREME 4*, PAMPOROVO

Lokacija: Hotel se nalazi na 1750 mnv, na glavnom putu koji vodi do tornja “Snežanka” i udaljen je 300 m od ski staza “Studenec” i “Snežanka”. Jedan je od hotela na najvišoj nadmorskoj visini u Pamporovu, te svojim gostima nudi jedinstven panoramski pogled.

Smeštaj: Gostima hotela je na rapsolaganju smeštaj u modernim i lepo opremljenim sobama i apartmanima. Svaka soba sadrži minibar, telefon, SAT TV, kupatilo, terasa. Apartmani imaju kuhinju.

HOTEL ORFEJ 4*, PAMPOROVO

Lokacija: Odličan hotel udaljen 300 m od centra Pamporova i 200 m od ski lifta.

Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, đakuzi, sauna, parno kupatilo, skijašnica, dečija igraonica, parking, minibus prevoz do ski lifta “Malina 2”.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – samoposluživanje).

HOTEL MERRYAN 3*, PAMPOROVO

Lokacija: Hotel Merryan koji pleni jedinstvenim izgledom tradicionalne bugarske arhitekture, udaljen  je 1 km od ski centra.

Besplatne usluge:  sauna, parno kupatilo, đakuzi, fitnes, internet na recepciji i u lobi baru, skijašnica.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – samoposluživanje).

HOTEL IVA & ELENA 3*, PAMPOROVO

Lokacija: Hotel Iva & Elena se nalazi na odličnoj lokaciji u ski centru “Studenec” i udaljen je svega 50 m od ski žice – četvorosedežnice koja vodi do vrha Snežanka. Od centra je udaljen 1.800 m. Najbliži supermarket je na 100 m od hotela.

Besplatne usluge: korišćenje saune, đakuzija, parnog kupatila, internet, igraonica, parking

Usluga: Noćenje sa doručkom.

APART/HOTEL FOREST NOOK, PAMPOROVO

Lokacija:  Forest Nook Apart Hotel Spa & Chalets je jedan od najvećih kompleksa u Pamporovu, smešten na glavnom putu i udaljen 600 m od ski lifta “Studenec” i 2.500 m od ski centra. Besplatan hotelski minibus prevozi putnike na relaciji hotel-ski lift-hotel na svakih 30 minuta.Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, saune, internet, shuttle prevoz do gondoleIshrana: Polupansion (doručak i večera-samoposluživanje).

APART HOTEL NEVADA, PAMPOROVO

Lokacija: Pravi planinski apart hotel, smešten na 1670 mnv, okružen četinarskom šumom, namenjen je pravim ljubiteljima prirode. Od glavnog puta i ski centra 1 (Studenec) u daljen je 150 m.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar, fitnes, sauna, skijašnica, parking.Besplatne usluge: korišćenje fitnesa, interneta, skijašnica.Usluga: Noćenje sa doručkom

HOTEL STREAM RESORT 3*, PAMPOROVO

Lokacija: Apart hotel “Stream Resort” nalazi se na glavnom putu Pamporova, u delu ski centra Pamporovo pod nazivom “Malina” i udaljen 250 m od ski lifta i gondole.

Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, đakuzija, saune, parnog kupatila, fitnes, dečija igraonica, internet, skijašnica, parking, minibus prevoz do žičareUsluga: Noćenje sa doručkom

HOTEL PRESPA 2*, PAMPOROVO -

Lokacija: Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, u centru Pamporova, 1km od ski lifta.

Besplatne usluge: korišćenje fitnea, internet, parking, prevoz minibusom do ski lifta.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – samoposluživanje).

HOTEL FINLANDIA 4*, PAMPOROVO - ZIMOVANJE 2019.

Lokacija: Hotel se nalazi u centru Pamporova i udaljen je 800 m od ski staze.

HOTEL PERELIK 5*, PAMPOROVO - ZIMOVANJE 2019.

Lokacija: Ovaj kompletno renovirani hotel nalazi se na odličnoj lokaciji, u centru Pamporova i udaljen je 800 m od ski lifta.

HOTEL MURSALITSA 3*, PAMPOROVO

Lokacija: Smešten u  borovoj šumi na 1.700 m nadmorske visine, udaljen 400 metara od staze i 4 km od centra Pamporova, Mursalitsa je jedan od najbolje ocenjenih hotela u ovom ski centru.

Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, fitnesa, internet u javnim prostorijama, skijašnica, parking, shuttle bus prevoz do gondole.

Ishrana: Polupansion (doručak i večera – samoposluživanje).

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim aranžmanima možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.