NEA VRASNA - LETO 2019

APARTMANI AGLAILA NEA VRASNA LETO 2019.

Kuca Aglaila se nalazi na oko 120 m od plaže i na oko 300 m od centra Nea Vrasne.
Svaka smestajna jednica sadrzi: TWC, kuhinju sa rešoom sa dve ringle, frižiderom i osnovnim posudjem, split klima, TV, balkon sa pogledom na ulicu ili susednu kuću.

VILA IOANNA NEA VRASNA LETO 2019.

Kuca Ioanna se nalazi na oko 250m od plaže, i na  200 m od centra Nea Vrasne.
Svaka smestajna jedinica sadrzi: TWC, kuhinju sa rešoom, aspiratorom, frižiderom i osnovnim posuđem, ormanom, split klimom, TV, Wi Fi internet, terase. Standardni ležaj je 90x190cm, srednji 110x190cm a veliki 140x190cm. Sve sobe gledaju na ulicu ili susedno dvorište.

VILA STAVRULA NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Stavrula se nalazi u blizini crkve, u centru Nea Vrasne, na oko 170 m od plaze. Svaki studio sadrzi: TWC, kuhinju, sa rešoom sa dve ringle, frižiderom i osnovnim posudjem, split klima, TV, WiFi internet, balkon sa pogledom na ulicu ili susednu kuću.Mogućnost parkiranja na ulici oko kuće, WiFi internet,
Doplata za klimu na licu mesta: 5€/dan u apartmanu, 8€/dan u dupleksu

VILA TAKIS NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Takis se nalazi na oko 300m Nea Vrasne, na šetalištu,  na oko 10m od plaže.  Smeštajne jedinice su u nivou sa placem i zato nemaju klasične terase, već koriste plato dvorišta. Sve su sa nadstrešnicom, a neke imaju i tende. Svaka smestajna jedinica sadrzi: TWC, kuhinju sa rešoom sa dve ringle, aspiratorom, frižiderom i osnovnim posudjem, split klimu, LCD TV. Na samoj plaži, ogradjeno je  dvorište pogodno za decu.
 Doplata za klimu 5 €/dan- na licu mesta

VILA LENA 2 NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Lena 2 se nalazi u mirnom delu Nea Vrasne i nedaleko od njenog centra , udaljena je  od plaže oko 350m, pored vile Lena 1. U njenoj  blizini se nalaze 2 marketa. Vila sadrzi: dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Svaka smeštajna jedinica je opremljena terasu, kupatilo sa TWC-om, TV, klima uređaj i WiFi konekciju. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu najma. Posteljina se menja na svakih 5 dana, a gosti brinu sami o urednosti studia/apartmana tokom svog boravka.

VILA LENA 1 NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Lena 1 se nalazi  u mirnom delu Nea Vrasne nedaleko od njenog centra, udaljena  je od plaže na  oko 350m. U neposrednoj blizini se nalaze 2 marketa. Vila sadrzi  trokrevetne i četvorokrevetne studije i apartmane, kao i sa petokrevetne, šestokrevetne, sedmokrevetne i osmokrevetne duplekse apartmana.Svaka smeštajna jedinica je sadrzi  terasu, kupatilo sa TWC-om, TV, klima uređaj i WiFi. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu najma. Posteljina se menja na svakih 5 dana, a gosti brinu sami o urednosti studia/apartmana tokom svog boravka.

VILA VIKI NEA VRASNA LETO 2019.

Vila „Viki“ se nalazi na oko 180 m od plaže i na oko 100 m od centra Nea Vrasne. Poseduje četvorokrevetne duplekse koji se nalaze na prvom spratu.  Svi dupleksi se sastoje iz dve sobe i  sadrže toalet (TWC), SAT/TV, dva klima uređaja i garnituru za sedenje na terasi. Korišćenje klime nije uračunato u cenu aranžmana. Besplatan Wi-Fi internet.

XENIA PALACE NEA VRASNA LETO 2019.

Xenia Palace se nalazi nedaleko od centra Nea Vreasne i na oko 100m  od peščane plaže. Vila sadrzi  kompletno opremljena dvokrevetna, trokrevetna studija i četvorokrevetne apartmane i svi imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, Wi Fi internet, TV, klima uređaj (uključen u cenu). Smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze u prizemlju i na prvom spratu.

ALEKSANDRA NEA VRASNA LETO 2019.

Nalazi se u Nea Vrasni, udaljena na  oko 70m od plaže, a od Asprovalte na oko 300m.  Vila sadrzi dvorište i tuš, koji se nalazi na samom ulasku, kao i zajedničku prostoriju za odlaganje stvari na dan smene. Na upit kod vlasnika vile, možete dobiti roštilj na korišćenje. Moguće je parkiranje  automobila u ulici ispred vile.

SMERALDO NEA VRASNA LETO 2019.

Vila se nalazi u Nea Vrasni, udaljena oko 150m od plaže i 300m od Asprovalte. Vila sadrzi besprekorno uredjeno dvorište sa prelepom fontanom.  Poseduje recepciju, toalet i zajedničku prostoriju za odlaganje stavri na dan smene. Moguće je parkiranje automobila u ulici ispred vile ili na proširenju koje se nalazi preko puta vile. Na upit kod vlasnika vile, možete dobiti roštilj na korišćenje.  Korišćenje klima uređaja i WI-FI interneta – BESPLATNO.

THALIA NEA VRASNA LETO 2019.

Vila je udaljena od plaže oko 100m i nalazi se u centru  Nea Vrasne.
Vilu čini posebnom moderan izgled i lepo uređeno dvorište.  Neki od apartmana imaju bočni pogled ka moru. Ispred vile, na ulici, je moguće parkiranje automobila.Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira – BESPLATNO.

Christina Village Luxury NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Christina Village Luxury je udaljena oko 400m  od organizovane plaže i na oko 100m od crkve.
Nalazi se u mirnom delu Nea Vrasne, sadrzi besprekorno uredjenom dvorištu, okruženom zelenilom.Ambijent dvorišta upotpunjuju nekoliko roštilja, zajedničke garniture za sedenje, sadržaj za decu… . Na nepunih 400m od vile se nalazi trg sa dosta sadržaja: igralište za decu, poslastičarnica, pekara, mesara, mini market… Ispred vile je uredjen parking prostor.Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira – BESPLATNO.

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim aranžmanima možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.