NEA VRASNA - LETO 2019

JORGOS NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Jorgos se nalazi u Nea Vrasni, na oko 100m udaljenosti od uređenog šetališta pored plaže. Objekat poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije smeštene u prizemlju, visokom prizemlju, kao i na drugom spratu vile.  Sve smeštajne jedinice sadrze: kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, TV, klima-uređaj(uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. Vila Jorgos nema sopstveni parking.

MELAHRINI NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Melahrini se nalazi u Nea Vrasni, na uređenom šetalištu pored plaže. Objekat poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije. Sve smestajne jedinice sadrze:kuhinju(rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, TV, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. Vila Melahrini nema sopstveni parking.

VILA ELPIS NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Elpis se nalazi u Nea Vrasni, na svega 30m udaljenosti od uređenog šetališta pored plaže. Objekat poseduje dvokrevetne , trokrevetne i četvorokrevetne studije.Studiji i apartmani su smešteni u prizemlju, na prvom i drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice sadrze: kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, TV, klima-uređaj (uračunat u cenu), kao i terasom sa garniturom za sedenje.  Vila Elpis nema sopstveni parking.

MARIA I SPIROS NEA VRASNA LETO 2019.

U Nea Vrasni, na samom gradskom šetalištu, nalazi se vila Maria&Spiros. Većina smeštajnih jedinica poseduje terasu sa koje se pruža prelep pogled na more i dugu peskovitu plažu. Vila se sastoji od dvokrevetnih  i trokrevetnih studija  i četvorokrevetnih apartmana. Sve smeštajne jedinice sadrze:kuhinjski deo (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, TV i klima-uređaj (uračunat u cenu). Vila Maria&Spiros nema sopstveni parking.

RULA NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Rula se nalazi u mirnom delu Nea Vrasne, na oko 100m  od plaže. Objekat poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, smeštene u prizemlju vile. Sve smeštajne jedinice sadrze:kuhinju(rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, TV, klima-uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. U dvorištu vile nalazi se roštilj koji je na raspolaganju gostima.  Vila Rula nema sopstveni parking.

PASHALIS NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Pashalis se nalazi u Nea Vrasni, na oko 150m udaljenosti od plaže. Objekat poseduje šestokrevetne apartmane, smeštene na prvom spratu vile. Sve smeštajne jedinice sadrze: dve odvojene spavaće sobe i  kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, TV, klima-uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. Vila Pashalis nema sopstveni parking.

MAKEDOS NEA VRASNA LETO 2019.

Makedos je porodični hotel apartmanskog.Apt hotel Makedos poseduje studije, mezonete i apartmane (svita), opremljene sateliskom TV i besplatnom 24-časovnom Wi-Fi internet konekcijom, kao i balkonom okrenutim ka moru. Sve smeštajne jedinice se svakodnevno čiste.. Kafe bar radi preko celog dana.Hotel poseduje sopstvenu organizovanu plažu sa spasiocem, na kojoj je korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno.

SAKIS VRASNA PARALIA LETO 2019.

Vila Sakis se nalazi u Vrasna Paraliji (Vrasna Beach), na oko 60m od plaže. Četvorokrevetni apartmani poseduju dnevni boravak sa kuhinjskim delom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor)odvojenu spavaću sobu sa jednim francuskim i jednim standardnim krevetom, kupatilo i manju terasu. . Sve smestajne jedinice sadrze: TV i klima-uređaj (uračunat u cenu). Vila Sakis nema sopstveni parking.

 

DIMITRA VRASNA PARALIA LETO 2019.

Vila Dimitra se nalazi u mirnom delu Vrasna Paralije, na oko 70m  od plaže. Objekat poseduje trokrevetne studije. Sve smeštajne jedinice sadrze: kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, TV, klima-uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.  Vila Dimitra nema sopstveni parking.

VILA JANIS NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Janis se nalazi u mirnom delu letovališta Nea Vrasna, prema Asprovalti. Udaljena je oko  200 m od plaže i početka šetališta.  Dva mega  marketa  udaljeni su 400m. WiFi internet i parking se ne doplacuju. Sve smeštajne jedinice sadrze: čajnu kuhinju, kupatilo, SAT TV, besplatni WiFi internet, klima uređaj (korišćenje uz doplatu na licu mesta 5 €  dnevno), balkon sa garniturom za sedenje.Promena posteljine jednom tokom boravka. Vila nema peškire i gosti sami održavaju higijenu studija.

VILA ANA LUX NEA VRASNA LETO 2019.

Vila Ana lux je luksuzan objekat na oko150 m udaljenosti od prelepe peščane plaže, samim tim  i od šetališta u letovalištu Nea Vrasna.Sve smeštajne jedinice sadrze: čajnu kuhinju sa posuđem, kupatilo, SAT TV, besplatni WiFi internet, klima uređaj (korišćenje uz doplatu na licu mesta 5 € dnevno), terasu sa garniturom za sedenje. Promena posteljine jednom tokom boravka. Vila nema peškire i gosti sami održavaju higijenu studija. Gostima je na raspolaganju veliki parking,koji se ne doplacuje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim aranžmanima možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.