KASANDRA leto 2019.

Kasandra predstavlja prvi ,,prst’’ Halkidikija, njegovo najzapadnije poluostrvo i nalazi se u severnom delu Egejskog mora. Najgušće je naseljena od sva tri ,,prsta’’. Osim prelepih, širokih plaža i zanimljivog kulturno-istrorijskog sadržaja, obiluje prostranim borovim šumama i tradicionalnim selima, gde su putnici uvek dobrodošli. Prema pričama turista koji su je posetili, Kasandra je bukvalno raj na zemlji. Njena naselja sačuvala su svoju ekološku notu, tako da se mediteranska zona Kasandre smatra jednom od najboljih za odmor u celoj Grčkoj. Kasandra apartmani spremili su za vas neverovatne luksuzne i udobne smeštaje.  Kasandra apartmani 2019 pružiće vam komforno utočište i prelep pogled na brojne barove na plaži, koji su rasprostranjeni celom dužinom obale. 

    Kasandra  je zapravo ostrvo odvojeno od kopna Potidea kanalom, koji pruža spektakularni panoramski pogled, naročito u sumrak. Dok budete pešačili okupanim, sunčanim obalama Kasandre, sigurno je da će vas očarati svojom netaknutom, divljom prirodom severnog dela, morem i zelenilom na istoku i zabavnim objektima na zapadu. Zlatne peščane plaže fino su ušuškane među borovim šumama i okružene kristalno čistom vodom. Još danas posetite čudesnu Kasandru, suočite se sa prostranstvom Egejskog mora, okupajte se na plažama koje ste sanjali tokom cele godine i uživajte u jedinstvenom zalasku sunca sa planine Olimp. Pre nego što se prepustite noćnoj zabavi, preporučujemo da obavezno posetite Afitos, najlepše selo Kasandre. Smešteno na severoistočnoj strani poluostrva, sa pogledom na izvanredan peščani zaliv, Afitos obiluje pravoslavnim crkvama, kaldrmama i kamenim kućama.

    Ukoliko su festivali povod vašeg putovanja,  nikako ne smete propustiti ,,Kasandra’’ festival u Siviriju krajem juna. Jedinstvena i izuzetno zabavna, kultuno-edukativna manifestacija u velikom teatru na otvorenom. Takođe, na Sani festivalu u prirodnom amfiteatru na brdu, u blizini srednjevekovne tvrđave, možete uživati u prikazu modernog plesa, umetničkim i pozorišnim predstavama najboljih klasičnih grčkih dela, koncertima grčke muzike i likovnim izložbama. Tokom kulturnog avgusta, u gradskom naselju Poligiros, održava se festival tradicionalnih igara, pesama i nastupa koncertnih bendova. Pored Sanija na zapadnoj obali Kasandre, možete se i sami upustiti na neke od žurki na plaži i uzbudljivom noćnom životu u PefkohorijuPolihronu i Posidi na istočnoj obali ili na Furka plaži, gde se održava religijsko-tradicionalni sajam, koji kombinuje prirodne lepote i istoriju sa modernim sadržajem i noćnim životom. Letovanje 2019. apartmani

    Ukoliko ste osoba sportskog duha, poslednju nedelju jula obavezno provedite na Kasandri, jer se tada održava takmičenje u plivanju sa učesnicima iz celog sveta. Zadatak takmičara je da pređu Toroneos zaliv, počevši od plaže Kalitea na Kasandri, sa završetkom na polusotrvu Sitonija i plaži Nikiti.

    I kako bolje okončati naporan dan nego u banji koja se nalazi na vrhu brda, sa pogledom na more. Termalna banja, Agia Paraskevi, u svojim saunama nudi tretmane podmlađivanja i čišćenja organizma u hidromasažnim objektima, bazenima i hamamima.

    Kasandra apartmani 2019 pripremili su za vas smeštaj u hotelskim kompleksima, opuštenog ambijenta u kombinaciji sa elegantnim i modernim sadržajem. 

POGLEDAJTE NAŠE REPORTAŽE

Sa turističkom agencijom Vujović Travel obiđite svet. Više od 500 destinacija u ponudi. Bilo da želite letovanje iz snova ili obilazak istorijskih znamenitosti sa agencijom Vujović travel po najpovoljnijim cenama obiđite Evropu i svet.

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim aranžmanima možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.