Ako  posetite obalu Italije, shvatićete zašto je asocijacija na ovu prelepu zemlju opuštanje tela i duše. Ukusi, mirisi, pejzaži, ljudi… sve to čini Italiju elegantnim predstavnikom Mediterana.

Letujte na Siciliji,  Kalabriji i u Riminiju po najpovoljnijim cenama!

Letovanje u Italiji 2018.

Sicilija je svakako godinama jedno od najtraženijih ostrva. Obiluje kulturno-istorijsko nasleđe, veoma specifičnan ambijent i italijanski mentalitet, divne plaže u oblasti oko Palerma, bićete očarani već prvog dana.

Ovog leta Vas vodimo i do Kalabrije. Deo Italije u kojoj cete pronaći izgubljenu inspiraciju, uživati u pogledu na prelepi plavi horizont, opustiti se uz divno vino, osladiti se fantasticnim kolačima i sladoledima po kojima je ovaj kraj Italije nadaleko poznat.

Rimini je jedno od veoma poznatih letovališta u Evropi. Uz obalu plavog Jadranskog mora, poznato je kao prestonica italijanskih letovališta i noćnog provoda. Ima široku peščanu plažu dugačku oko 15km koja je odlično uređena. Na šetalištu pored mora se nalazi mnoštvo prodavnica, restorana, barova i diskoteka, a okolini Riminija je mnogo zabavnih i vodenih parkova u kojima je zagarantovan dobar provod.

 
 
 
Share →