BOROVEC ZIMA 2019

HOTEL FLORA 4*, BOROVEC

Lokacija: Hotel Flora se nalazi u centralnom delu ski centra, 300 m od gondola, 200 m od staza. Potpuno je renoviran i značajno je poboljšao kvalitet usluga. Proširen je i dograđen novi apartmanski deo, povezan sa glavnom zgradom.

HOTEL ICE ANGELS 4*, BOROVEC

Lokacija: hotel Ice Angels se nalazi u centru Boroveca, na stazi desno od hotela Rila, a na 150m od kabina lifta

Sadržaj: hotel ima 4 sprata, lift, zatvoreni bazen, internet kafe, Wi-Fi, restoran, lobi bar, diskoteku, fitnes, đakuzi, masaža, sef na recepciji uz doplatu, room servis, skijašnicu

HOTEL YANAKIEV 4* BOROVEC -

Hotel Yanakiev je nov, luksuzan hotel koji se nalazi iznad hotela Flora, 20 m od ski lifta i staze za noćno skijanje. Hotel raspolaže sa 34 dvokrevetne sobe i 6 apartmana.Sadržaj hotela: restoran, bar, sef na recepciji uz doplatu, piano bar, sala za konferencije, bazen dimenzija 15 x 8, SPA centar, masaža, đakuzi, parno kupatilo, sauna.Sobe: kupatilo, SAT TV, telefon, mini bar, fen. Besplatne usluge: korišcenje bazena i parking prostora.

HOTEL RILA 4*, BOROVEC

Lokacija: u središtu ski centra Borovec, na samoj stazi, a 150 m od kabina lifta. Ovaj moderan hotel ujedno je i najveći na Borovecu. Hotel Rila ima: 265 dvokrevetnih soba, 300 studija, šest liftova. Većina soba je s pogledom na planine. Hotel je u potpunosti renoviran za sezonu 2016.

APARTMENTS IGLIKA 4*, BOROVEC

Lokacija: Hotel je smešten u mirnom delu Boroveca, 150 m udaljen od gondole pored hotela Iglika Palace, a iza hotela Rila.

Sobe: apartmani imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, mini bar.

Sadržaj: Skijašnica, WiFi u javnim delovima hotela, korišćenje bazena u hotelu Iglika Palace.

 

HOTEL FLORA APARTCOMPLEX 4*, BOROVEC

Lokacija: Hotel Flora ApartComplex se nalazi u centralnom delu ski centra, 300 m od gondola, 200 m od staza. Potpuno je renoviran i značajno je poboljšao kvalitet usluga. Proširen je i dograđen novi apartmanski deo, povezan sa glavnom zgradom.

HOTEL LION 4*, BOROVEC -

Lokacija: Hotel Lion nalazi se u živopisnom delu starog centra Boroveca, na oko 1km od centra grada. Hotel ima 60 dvokrevetnih soba, 65 dvokrevetnih lux soba, 24 studija, 5 apartmana, 2 lifta.Gostima su na raspolaganju: restoran, Mehana (restoran u nacionalnom stilu), lobi bar, konferencijska sala, sef, menjacnica, bilijar, fitnes sala, solarijum, sauna, dakuzi.

Besplatne usluge: korišcenje bazena, saune, fitnes sale, skijašnice i prevoz do gondole.

HOTEL ICEBERG 4*, BOROVEC

Lokacija: Hotel Iceberg na oko 250m od ski staza, gondole i centra Boroveca.

Sadržaj: Glavni restoran, koji u prijatnom i elegantnom ambijentu, nudi gostima pažljivo pripremljena i ukusno poslužena internacionalna jela. Loby bar za druženje sa prijateljima i Karibi bar za pravo uživanje, smešten pored bazena. Spa centar ukljucuje grejani unutrašnji bazen, jacuzzi, saunu (besplatno) i usluge masaže.Ljubiteljima fitnessa na raspolaganju je dobro opremljen fitness centar kao i usluge profesionalnih instruktora.

HOTEL ROYAL PLAZA APARTMENTS 3*, BOROVEC

Lokacija: Hotel Royal Plaza Apartments je smešten u centru Boroveca, 50 m udaljen od ski lifta Jastrebec, a nalazi pored hotela Iglika Palace, a iza hotela Rila.

Sobe: apartmani imaju kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, balkon sa pogledom na planinu, 

Sadržaj: Skijašnica, ski servis, ski rent

HOTEL BREZA 3*, BOROVEC

Hotel Breza je centralno lociran u naselju, pored hotela Flora. Od početne stanice gondole udaljen je svega 70 m. Kompletno je renoviran 2007. god.

U sastavu hotela Breza je loby bar, restoran u etno stilu, sef na recepciji uz doplatu, skijašnica, menjačnica, ograđen parking koji se dodatno plaća. Gostima je na raspolaganju sauna i parno kupatilo.

HOTEL MURA 3*, BOROVEC

Lokacija: Hotel Mura u samom centru Boroveca, pored ski-staze i žičare.Hotel: restoran, bar, recepcija radi 24 časa dnevno, dnevna štampa, bašta, sobe za nepušače, lift, sef, grejanje, dizajn hotel, ostava za prtljag, skijašnica, terasa za sunčanje, sauna, fitnes centar, skijanje, spa i wellness centar, masaža, hidrosamažna kada, prostor za pravljenje roštilja.

Sobe: Luksuzno  i elegantno opremljene sobe, svaka sa sopstvtvenim kupatilom

HOTEL SOKOL 3*, BOROVEC

Lokacija : Hotel Sokol je u samom centru Boroveca, pored ski-staze i žičare.Hotel: restoran, bar, recepcija radi 24 časa dnevno, dnevna štampa, bašta, sobe za nepušače, lift, sef, grejanje, dizajn hotel, ostava za prtljag, skijašnica, terasa za sunčanje, sauna, fitnes centar, skijanje, spa i wellness centar, masaža, hidrosamažna kada, prostor za pravljenje roštilja.

Sobe: Luksuzno  i elegantno opremljene sobe, svaka sa sopstvenim kupatilom.

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim aranžmanima možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.