ASPROVALTA - LETO 2019

1. PANORAMA ASPROVALTA- LETO 2019

Vila Panorama je dobro locirana, nalazi se u centru mesta Asprovalta i udaljena je oko 150m od najbliže plaže. Poseduje privatan parking i kafeteriju u okviru kuće. Okružena je lepim dvorištem, sa bujnom vegetacijom. U našoj ponudi imamo dvokrevetna i trokrevetna studija, koja se nalaze u prizemlju i na prvom spratu.

2. KATERINA 2 ASPROVALTA - LETO 2019

Vila Katerina 2 se nalazi na oko 100m od plaže, 800m od centra. Novi deo Asprovalte.
Veliko dvorište puno zelenila i cveća, tuš kabine u dvorištu, velika prostorija za odlaganje prtljaga za vreme smena. Određeni broj smeštajnih jedinica ima klima uređaje, zasebno su obeleženi u cenovniku.
Studiji, apartmani za dve i tri osobe i dupleks apartmani za četiri i pet osoba. Smeštajne jedinice nalaze se na prvom i drugom spratu.

3.ALISTON ASPROVALTA - LETO 2019

Vila Aliston je novoizgrađeni objekat koji se nalazi u mirnom delu Asprovalte na oko 60m udaljenosti od plaže. Ova veoma moderno uređena vila poseduje trokrevetne studije, smeštene u prizemlju i na prvom spratu objekta. Sve smeštajne jedinice vile Aliston opremljene su kuhinjom , kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i ulaznom terasom sa garniturom za sedenje. Vila Aliston nema sopstveni parking.

Vila Dimitris nalazi se u širem centru Asprovalte, pored glavnog šetališta, na oko 50 m od plaže. Već godinama je u našoj ponudi i opravdava očekivanja naših putnika. Idealna pozicija je čini posebnom, blizina plaže, šetališta, taverni, kafića, marketa… Plažu u blizini vile preporučujemo porodicama sa malom decom. Studiji su kompletno opremljeni. Vila  Dimitris se nalazi se na kraju neprometne, slepe ulice u kojoj je dozvoljeno parkiranje automobila.

5. IRINI ASPROVALTA - LETO 2019

Vila Irini se nalazi u užem centru Asprovalte, u ulici koja izlazi na šetalište, na oko 70m od plaže.
Vila je idealno locirana, nalazi se na samo nekoliko koraka od šetališta, u centralnom delu Asprovalte, od glavne ulice na svega 150m. 

6. DINA ASPROVALTA - LETO 2019

Vila Dina se nalazi u glavnoj ulici na oko 170m od plaže.
Prednost vile Dina je idealna pozicija, nalazi se u glavnoj ulici u kojoj su butici, restorani, kafići, pekare, mesare, poslastičare, picerije… Vila ima veoma prostrane i luksuzno opremljene duplexe i apartmane i zato je preporučujemo većim porodicama. Zbog komfora i opremljenosti ove vile, gosti će se osećati kao kod svoje kuće.

7. ANDREA ASPROVALTA- LETO 2019

Vila Andrea se nalazi na 40m od šetališta i plaže u Asprovalti. Poseduje četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne dupleks apartmane, smeštene u visokom prizemlju i na prvom spratu. Korišćenje klima uređaja se dodatno naplaćuje (5eura po danu). Postoji mogućnost korišćenja WiFi interneta, dok se promena posteljine vrši na polovini boravka.

8.LEVANTES ASPROVALTA - LETO 2019

Vila Levantes se nalazi u centralnom delu Asprovalte, na oko 80m udaljenosti od plaže. Ova moderno opremljena vila poseduje četvorokrevetne mezonete smeštene u prizemlju, kao i šestokrevetne apartmane smeštene na prvom spratu objekta. Veličina mezoneta je cca 22-25m² + terasa, a apartmana cca 40m² + terasa. Vila Levantes nema sopstveni parking.

9.VILA NIKKI ASPROVALTA - LETO 2019

Vila Nikki se nalazi u centru Asprovalte u okviru pešačke zone i gradskog šetališta.   Sve smeštajne jedinice sadrže kompletno opremljenu kuhinju (frižider, posuđe, mini električini šporet bez rerne), TV, Wi-Fi (slabog protoka), klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma. 

10.ILA ALEXANDROS ASPROVALTA - LETO 2019

Vila Alexandros – nalazi se uz samu plažu u okviru pešačke zone i gradskog šetališta. U neposrednoj blizini vile  nalazi se parking kao i veći broj prodavnica, restorana i taverni.  Sve smeštajne jedinice poseduju terasu sa garniturom za sedenje,  LCD TV sa srpskim kanalima,Wi-Fi, kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaje čije je korišćenje besplatno. 

11.VILA VASILIKI ASPROVALTA - LETO 2019

Vila Vasiliki je objekat izgradjen 2013. koji se nalazi u glavnoj ulici u Asprovalti na samo 80m od plaže. Vila poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije smeštene na prvom spratu vile. U neposrednoj blizini same vile nalaze se prodavnice, grčki restorani i taverne, piljare i pekare..

 

12.VILA NIKOS ASPROVALTA -LETO 2019

Vila Nikos se nalazi nedaleko od samog centra Asprovalte, uz samo šetalište, na samoj obali mora. U prizemlju vile nalazi se taverna, gde gosti vile mogu uplatiti obroke i ostvariti popuste. U ponudi imamo trokrevetne studije, koji su opremljeni grčko-francuskim krevetom i jednim standardnim ležajem. Većina studija ima direktan ili bočni pogled na more, dok pojedini studiji imaju pogled pozadi ka unutrašnjosti dvorista i kuhinje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim aranžmanima možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.